MENU


Massatge Thai


El massatge tradicional tailandés o Nuat Thai es fonamenta en l’existència d'una energia vital que flueix pels meridians o Dhatu.

Es un treball corporal profund que ajuda a restablir l’energia vital i a reequil•librar els aspectes físics, mentals i emocionals.
Les tècniques utilitzades són pressions i estiraments.
Les pressions es realitzen amb els dits, les mans, els peus, els colzes o els genolls i segueixen les línies energètiques del cos. Els estiraments passius permeten recuperar flexibilitat i arribar a una relaxació més profunda. Els moviments es realitzen sempre de manera suau i controlada.
Aquest massatge, considerat com a preventiu, beneficia a tots els que volen conservar un bon estat de salut i un alt nivell de benestar.

Acompanyat per una respiració conscient, el cos s’estimula per dins i per fora.

Quan es rep amb regularitat, s’aprecia una millora del sistema nerviós, respiratori, circulatori, digestiu i immunològic; disminueix l’estrès, relaxa zones de tensió a tot el cos, augmenta el nivell d’energia, d’autoestima, ajuda a la digestió, combat l’insomni, incrementa la flexibilitat, allibera bloquejos físics i energètics i harmonitza la relació psicosomàtica.


 La durada aproximada de la sessió és de 60minuts i la freqüència varia segons l’estat de salut de la persona. Aquest tractament es realitza amb roba, per tant, és convenient portar un xandall o roba còmoda.

 

Encara que és un tipus de massatge fort, no és dolorós i per tant apte per a tothom. Està contraindicat en cas d'artritis.

 

I si vols una experiencia completa pots finalitzar la sessió amb 30 minuts mes de relaxació en hamaca amb litoterapia , perdres calents aromatitzades. (ideal per fer un regal)truca al 654319891 per concertar l hora

PREU PER SESSIO:35€/ truca`ns per informar-te dels nostres packs regal