MENU


Aeroyoga


Aeroyoga és una modalitat de ioga practicat en un gronxador o hamaca, i que està inspirat en antigues tradicions com el Natha Ioga, el Mallakhmab Rope, l'Ayurveda i també pel mètode Pilates. 

Els seus objectius principals són la fortalesa del cos, el rejoveniment, la re-definició i la tonicitat muscular, la millora digestiva, cardíaca i respiratòria i la relaxació profunda (Ioga Nidra), combatent eficaçment l'estrès i l'ansietat.

En què consisteix

Usant una hamaca o gronxador de tela suau, penjat del sostre, es poden explorar asanes (postures de ioga) noves i tradicionals, amb el cos total o parcialment suportat per la tela. Aquest avantatge permet augmentar la flexibilitat, incrementar l'abast dels moviments, enfortir els músculs, estirar la columna i relaxar el sistema nerviós. El gronxador i la seva estructura poden suportar fins a 300 kg. de pes.

A uns pocs centímetres de terra, es penetra en la ingravidesa, se sent un abraçat pel gronxador i es desperta en el gaudi del ioga. S'utilitza el propi pes del cos com una eina per potenciar l'estirament, la força, l'elasticitat, la consciència corporal i el creixement físic.

El control de la respiració és un element primordial en la pràctica del aeroyoga per generar concentració i nodrir el cos, afavorint les funcions metabòliques.

Al llarg de l'aprenentatge de la tècnica, es parteix, en les primeres classes, de postures en què el cos està en contacte amb el terra, i només una part en ingravidesa, aquest es el nivell 0. S'aconsegueix drenar el cos, es nodreixen les articulacions i s'obté una relaxació profunda.

En classes d'un nivell intermedi, nivell1, se segueix amb postures aèries prop de terra, i en contacte amb el terra. S'aconsegueix així, tonificar i definir la musculatura, correcció i reeducació postural, major flexibilitat de la columna i articulacions, i major relaxació.

Més endavant, en el nivell 2, es treballa totalment en l'aire, podent-se adoptar postures més acrobàtiques, creatives i estimulants. S'aconsegueix major tonificació, flexibilitat, relaxació i consciència corporal.

A més del gronxador, s'empren altres elements addicionals com manuelles, bandes elàstiques, extensors, soft balls o pilotes petites i, en l'última fase de les classes, pedres calentes i aromateràpia per acabar en un estat de relaxació profunda.consulta els horaris a la web

Preu: 38€/mes (1h. a la setmana)